Μεγάλη ευθύνη και τιμή να συνεργάζεσαι με τους πρώτους

Πρόσφατα η Simbiosis ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΑΣ Κριτσάς, τον ΑΣ Συκολόγου και τον ΑΣ Μυλοποτάμου. Η νέα συνεργασία αφορά στην υποστήριξη τους για την επιτυχή υλοποίηση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων για την περίοδο 2018-2021. Προγράμματα που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας παραγωγής ελαιολάδου

Για εμάς στη Simbiosis είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή να συνεργαζόμαστε με τους πρώτους όπως αναφέρει ο Γενικός της Διευθυντής, καθώς:

* Το πρόγραμμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κριτσάς είναι το μεγαλύτερο σε όλη την επικράτεια μεταξύ 92 προγραμμάτων.

*Το πρόγραμμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Συκολόγου είναι το μεγαλύτερο στο Νομό Ηρακλείου μεταξύ 21 προγραμμάτων.

*Το πρόγραμμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυλοποτάμου είναι το μεγαλύτερο στο Νομό Ρεθύμνου.

Οι πρώτες θέσεις σε επίπεδο Χώρας και σε επίπεδο Νομών μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής διαφοροποίησης που και οι τρεις συνεταιρισμοί ακολούθησαν κατά τον σχεδιασμό των προγραμμάτων τους. Μιας στρατηγικής που ανέδειξε ότι έχουν σαφείς στόχους και σχέδιο δράσης για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Εξίσου μεγάλη τιμή όμως για εμάς είναι και η συνέχιση της συνεργασίας μας με τον ΑΣ Χάρακα, τον ΑΣ Αγίου Στεφάνου και την CRETA GREEN AGROFARM καθώς και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ο ΑΣ Χουδετσίου, ο ΑΣ Αιγιών και η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΣΑΡΑΣ αναθέτοντας μας τη διαχείριση των προγραμμάτων τους.

Στη Simbiosis δεν επαναπαυόμαστε από τις επιτυχίες αυτές. Το γεγονός και μόνο ότι αναλαμβάνουμε να διαχειριστούμε ένα προϋπολογισμό που πλησιάζει τα 5,5 εκ € είναι μια σημαντική πρόκληση. Μια πρόκληση στην οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά αξιοποιώντας ειδικές τεχνικές για να ανταποκριθούμε στο νέο κανονιστικό πλαίσιο που έχει τεθεί σε ισχύ.

e-mail @ Simbiosis

Not readable? Change text. captcha txt
GreekEurope Skip to content