Γιορτάζουμε τα 10 πρώτα χρόνια της Simbiosis και κοιτάμε τα επόμενα 10

Ιούλιος 2009. Λίγους μήνες πριν η Ελλάδα μπει στο πρώτο μνημόνιο αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τη Simbiosis. Μπορεί τότε να είχαμε άλλο όνομα… αλλά οι αρχές και οι αξίες πάνω στις οποίες στηρίξαμε τη δημιουργία της Simbiosis παραμένουν ίδιες. Στην πορεία φάνηκε ότι οι επιλογές μας ήταν σωστές. 10 χρόνια μετά δεν συνεχίζουμε απλά να υπάρχουμε! Έχοντας δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Στην πορεία εξελιχθήκαμε, κάναμε πράξη αρκετές από τις ιδέες μας, αποκτήσαμε νέες γνώσεις και εμπειρίες αλλά πάνω από όλα …. συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε πάντα περισσότερα από όσα δεσμευόμαστε.

Τα επόμενα 10 χρόνια δεν θα είναι τα ίδια με τα προηγούμενα. Στον αγροδιατροφικό τομέα – όπου η Simbiosis δραστηριοποιείται παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και συστήματα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς – αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Η διείσδυση τεχνολογικών και οργανωτικών καινοτομιών θα επηρεάσει τον αριθμό και το μέγεθος των επιχειρήσεων. Η αυξημένη δικτύωση και πληροφόρηση των καταναλωτών θα έχει ακόμη πιο αποφασιστικό ρόλο στη λειτουργία των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης τροφίμων. Η δυνατότητα προσαρμογής των επιχειρήσεων στην κλιματική αλλαγή θα αποτελέσει έναν ακόμη παράγοντα που θα καθορίσει τη μελλοντική τους πορεία.

Οι εξελίξεις αυτές απαιτούν νέες προσεγγίσεις. Προσεγγίσεις που δεν θα έχουν καμία ομοιότητα με αυτές του παρελθόντος. Προσεγγίσεις που θα οδηγήσουν τις επιχειρήσεις σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας πιο αποδοτικό προς όφελος των ίδιων αλλά και των καταναλωτών.

Η Simbiosis έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό νεών υπηρεσιών για την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών του αγροδιατροφικού τομέα της επόμενης 10ετίας. Οι υπηρεσίες αυτές θα αρχίσουν σύντομα να ξεδιπλώνονται προς όφελος των πελατών μας αλλά και των καταναλωτών.

Ιούλιος 2019. Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει … . Μαζί μας αυτή τη φορά έχουμε όχι μόνο όσους μας εμπιστεύτηκαν αλλά και όλους εκείνους που μας ενέπνευσαν να γίνουμε καλύτεροι.

 

e-mail @ Simbiosis

Not readable? Change text. captcha txt
GreekEurope Skip to content